Terug naar Project

Type C

CORTILE: 23 Royale statige herenhuizen

Chique woningen te koop in het centrum van Oldenzaal. Herenhuizen, stadsvilla’s en split-level woningen. Nieuwbouw in historisch centrum. Ontdek de eerste fase met negen woningen in vier woningtypen.

Eigentijds koopmanshuis midden in de stad (type B en C):
Denk aan de monumentale koopmanshuizen van vroeger, maar dan met het comfort en design van nu. Op vier woonlagen van royale afmetingen kun je al je woonideeën waarmaken. Met vrij uitzicht over de binnenplaats en je zonnige stadstuin.

De hier uitgelichte woning is een van de vijf koopmanshuizen van Cortile. Vier van de woningen liggen aan de rustige Gasthuisstraat De vijfde bevindt zich aan de zuidkant van de binnenplaats en heeft als extra nog een splitlevel. Ze worden in de eerste fase gebouwd. De beschikbare ruimte maakt de woningen perfect voor alle leefstijlen. Een verdieping voor jezelf, een tweede woonkamer op zolder, een ‘appartement’ voor een ouder kind, een gameroom, een muziek- kamer, … alles is mogelijk. De woningen zijn uiteraard op de toekomst voorbereid: gasvrij en energiezuinig.

Begane grond
Via de ruime entree betreed je de benedenverdieping, met ruime afmetingen voor een living, keuken en apart eetkamergedeelte. Je kiest zelf een keuken, of voor de bij de woning geselecteerde projectkeuken (meerprijs). Een trend van dit moment is om de keuken midden in de ruimte te plaatsen. Een fijne centrale plek om met je gezin, familie of vrienden samen te zijn. Door de hoge ramen is de benedenverdieping een prettige ruimte, waar overdag het licht gul naar binnen stroomt.

Stadstuin
De woning heeft ook een aangename buitenruimte. Openslaande deuren geven je toegang tot de besloten stadstuin. Bij de eerste lentezon zit je hier al heerlijk beschut en in de warme maanden maak je er een buitenkamer van. De tuin is groot genoeg voor een feest met je vrienden of familie. Tip: vul een border met grote zomerbloeiers.

Verdieping 1 en 2
Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich in totaal vijf royale (slaap)kamers, waarvan er drie gevelbreed zijn. Voor walk-in closets en inbouwkasten is hier meer dan genoeg ruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich de luxe badkamer met gescheiden toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich ook een extra vrij in te richten kleinere ruimte. Ideaal voor een tweede badkamer. De masterbedroom geeft prachtig uitzicht over de tuin en de binnenplaats.

Verdieping 3
De 3e verdieping bevindt zich onder een schuin dak, maar ook deze ruimte mag er zijn. Je kunt hem inrichten als luxe loft, maar ook kinderen zullen hier graag een eigen verdieping willen hebben. Praktisch: je vindt er ook aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Het koopmanshuis in het kort: Eigentijds koopmanshuis van maar liefst vier verdiepingen. Hier heb je ruimte met de hele familie voor al je woonideeën. Op een rustige plek vlakbij het levendige winkel- en uitgaanscentrum.

LOCATIE: Gasthuisstraat, Oldenzaal
WOONOPPERVLAK: 200 M2 - 213 M2
PERCEEL: 133 M2 - 204 M2
WOONLAGEN: 4 verdiepingen
AANTAL KAMERS: 6 kamers (een 7e kamer is mogelijk)
BIJZONDER: zonnige stadstuin
PARKEREN: 2 privé-parkeerplekken
ENERGIE: gasloos en zeer energiezuinig
VERWARMING: Lucht Water Warmtepomp

Verdere informatie en tekeningen van dit fantastische plan vind je ook op de site van het plan Cortile (www.cortileoldenzaal.nl). Laat je verrassen, informeren en vooral inspireren door Cortile! Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 580.000,-
Kavel 133 m2 tot 139 m2
Woonoppervlakte 200 m2
Inhoud 710 m3 tot 680 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 € 580.000,- - 200 m2 6 680 m3 Te Koop
4 € 580.000,- - 200 m2 6 710 m3 Koop in Optie