Terug naar Project

Type B1

CORTILE: 23 Royale statige herenhuizen

Chique woningen te koop in het centrum van Oldenzaal. Herenhuizen, stadsvilla’s en split-level woningen. Nieuwbouw in historisch centrum. Ontdek de eerste fase met negen woningen in vier woningtypen.

Royale split-levelwoningen in het centrum (type B1 en D):
Zoek je iets speciaals in het hart van Oldenzaal, bekijk dan de plattegronden van deze woningen. Ze hebben zowel een beschutte achtertuin als een mogelijkheid tot een zonnig terras aan de voorzijde. Een bijzonder detail is het speelse niveauverschil op de begane grond.

Deze uitgelichte woning is een van de vijf split-levelwoningen van Cortile, gelegen aan de zuidkant van het project. Het gaat om vier stadswoningen van drie verdiepingen en één koopmanshuis van vier woonlagen. Met onder andere drie slaapkamers is deze stadswoning, liggend aan het toekomstige singelpark, bijzonder. Je kunt er alle kanten mee uit. Van de masterbedroom maak je bijvoorbeeld net zo gemakkelijk een luxe kantoor aan huis. En overal is ruimte voor maatwerkkasten. Kortom, je ontwerpt het interieur dat precies bij je leven past. Ook deze woningen zijn toekomstproof gebouwd: gasloos en hoogwaardig geïsoleerd. Zodat je woonlagen extra laag zijn.

Begane grond
De entree van dit huis is heerlijk zonnig: aan de voorzijde heb je de mogelijkheid van een terras op het zuiden. Wanneer je door de hal de benedenverdieping betreedt, valt je het niveauverschil in de ruimte op. De voorzijde van de woning bevindt zich als het ware op een podium, met uitzicht over de tuin. De keuken en het eetkamer- gedeelte vormen daardoor één natuurlijk geheel.

Terras en stadstuin
In de warme maanden maak je van het terras (optie) je eetkamer. Hiervoor stap je vanuit de eetkamer-keuken zó naar buiten. Ook de achtertuin is overigens een prettige plek om te verblijven. Je zit er in de besloten rust van de binnenplaats. Je hebt 2 privé-parkeerplaatsen waarvan één op eigen perceel en één in de binnenhof.

Verdieping 1
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime (slaap)kamers, waaronder de gevelbrede masterbedroom. Deze biedt ruimte genoeg voor een walk-incloset of zithoekje en biedt uitzicht over het terras. Op deze verdieping vind je ook de luxe badkamer.

Verdieping 2
Ook op bovenste verdieping is de ruimte opvallend. Hier kan een vierde royale (slaap)kamer worden gemaakt, die groot genoeg is voor een tweepersoonsbed. Op deze toplaag bevinden zich ook aansluitingen voor wasmachine en droger. Maar je zou van deze étage ook één grote loft kunnen maken.

De split-levelwoning in het kort: Opvallend ruime stadwoning met zowel een tuin als een zonnig terras (optie). Rustig gelegen aan de zuidkant van de binnenhof. Toch woon je op een paar minuten van de Groote Markt, winkels en andere voorzieningen.

LOCATIE: Zuidwal, Oldenzaal
WOONOPPERVLAK: 143 M2 - 211 M2
PERCEEL: 130 M2 - 156 M2
WOONLAGEN: 3 en 4 verdiepingen
AANTAL KAMERS: 4 kamers (een 5e kamer is mogelijk)
BIJZONDER: mogelijkheid voor zonnig terras aan voorzijde
PARKEREN: 2 privé-parkeerplekken
ENERGIE: gasloos en zeer energiezuinig
VERWARMING: Lucht Water Warmtepomp

Verdere informatie en tekeningen van dit fantastische plan vind je ook op de site van het plan Cortile (www.cortileoldenzaal.nl). Laat je verrassen, informeren en vooral inspireren door Cortile! Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 585.000,-
Kavel 156 m2
Woonoppervlakte 211 m2
Inhoud 780 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
19 € 585.000,- - 211 m2 5 780 m3 Te Koop