Stakenbeek - Bisschop Balderikstraat

Oldenzaal - Oldenzaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
250 - 371m2

Over dit project

Wonen in het groen aan de rand van het centrum. Dat kan straks in het woongebied Stakenbeek (voorheen Bisschop Balderikstraat) in Stationspark Oldenzaal Centraal. Het gebied tussen de spoorlijn, de Parallelstraat, de Helmichstraat, de Stakenbeek en de Burgemeester Wallerstraat/ Spoorstraat wordt de komende jaren ontwikkeld tot een mooie woonlocatie. De bedoeling is dat in dit gebied circa 130 woningen gerealiseerd worden. Het woongebied Stakenbeek ligt aan De Groene Loper, die de binnenstad via het station met Zuid-Berghuizen verbindt.

Het aanbod in het woongebied Stakenbeek (voorheen Bisschop Balderikstraat) varieert van rijwoningen en appartementen in de huur- en koopsfeer, tot vrije kavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-een kapwoningen. Ook samen met anderen je woondroom realiseren via een CPO project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) behoort tot de mogelijkheden.

20 uitgeefbare kavels via gemeente
Begin 2016 is de gemeente gestart met de uitgifte van 20 kavels. Er worden zowel kavels bij de Stakenbeek als tussen de Bisschop Balderikstraat en de spoorlijn uitgegeven. Er zijn kavels voor vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar.

Max. 10 woningen via CPO
Tussen de Stakenbeek en de Bisschop Balderikstraat ligt een kavel voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Bij een CPO-project bouwt een groep mensen gezamenlijk de eigen woningen. De toekomstige bewoners organiseren zich in een vereniging of stichting en onder professionele begeleiding beslist deze groep mensen samen aan welke eisen de woningen moeten voldoen. Zij hebben dus veel invloed op het ontwerp van hun woning. Begin 2016 is een CPO-groep gestart en is de vereniging CPO Oldenzaal Centraal opgericht.

Ca. 30 woningen projectmatig
Tussen de Bisschop Balderikstraat, de spoorlijn en de Enschedesestraat worden circa 30 projectmatige woningen gebouwd. Dit betreffen 2 onder 1 kap / geschakelde woningen, tussen- en hoekwoningen en appartementen. Betreffende woningen worden door marktpartijen ontwikkeld. De grondgebonden woningen worden in de koop en de appartementen in de huur of koop gerealiseerd.

Heeft u interesse in het project Bisschop Balderikstraat, schrijft u zich dan nu in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stakenbeek - Bisschop Balderikstraat
Koopwoningen
28
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldenzaal.

Aanmelden