Oldenzaal - 't Leemer fase 1

Oldenzaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

’T LEEMER

De nieuwbouwwoningen van ’t Leemer liggen in de nieuwe wijk Stakenbeek. Op de rijke historische gronden verrijst een moderne en hippe woonwijk. Verschillende typen architectuur gaan hier hand in hand met het omringende natuurrijke gebied. Ten noorden van de wijk vind je op loopafstand de bruisende binnenstad van Oldenzaal. Via De Groene Loper heb je als fietser en wandelaar ruim baan om veilig in de stad te komen. De auto wordt namelijk voor een groot deel geweerd op dit traject. Wil je een dagje op pad? Dan ben je vrijwel direct bij het centraal station, een knooppunt voor verbinding met Duitsland, Twente en de rest van Nederland. Loop je richting het oosten? Dan stap je zo het prachtige natuurgebied Boerskotten in. Struin langs het bloeiende Rhododendronpad of ontdek de vier jaargetijden in de eeuwenoude bossen. Bruisend en groen, elke dag opnieuw kun je kiezen waar je zin aan hebt!

’t Leemer fase 1 bestaat uit vier halfvrijstaande woningen en vier rij-en hoekwoningen. De halfvrijstaande woningen zijn gesitueerd aan de Roveniusstraat en de 4 rij- en hoekwoningen zijn gesitueerd aan de Bisschop Balderikstraat.

Door de grote raampartij en openslaande deur naar de tuin, heb je overdag een heerlijk licht huis!

Wat ook erg fijn is aan deze woningen, is de keuze voor duurzame oplossingen. Zo woon je energiezuinig door de zonnepanelen op het dak en de comfortabele vloerverwarming. De goede isolatie maakt van deze woningen een leefplek waar je je echt prettig voelt. Lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer.

De indeling is ideaal voor gezinnen. Zo vind je op de eerste verdieping drie mooie slaapkamers en is op de tweede verdieping nog een extra slaapkamer te creëren. Door de prima lichtinval is hier ook een goede werkplek in te richten. Dus wat je leefsituatie ook is, je kunt met deze woningen alle kanten op!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oldenzaal - 't Leemer fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldenzaal.

Aanmelden