Oldenzaal, Stad-S

Oldenzaal
Actueel aanbod

€ 317.500,- tot € 317.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 126m2
Kaveloppervlak
112 - 112m2
Inhoud
476 - 476m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Aan de rand van de Oldenzaalse binnenstad, op de hoek van de Eschstraat en de Ootmarsumsestraat is het nieuwe plan Stad-S gelegen. Hier worden 11 moderne woningen op een zeer fraaie locatie in Oldenzaal gerealiseerd, dicht bij alle voorzieningen maar toch rustig gelegen.

De 11 woningen zijn verdeeld over drie kleinschalige blokken. Door deze bouwwijze bestaat het plan uit 6 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. Achter de woningen is een mandelig (gezamenlijk) terrein gelegen dat eigendom wordt van alle woningen samen. Dit terrein biedt toegang tot 11 parkeerplaatsen en 11 bergingen die bij de woningen horen. Daarnaast komen hier 11 garageboxen. De parkeerplaats en de berging zijn onlosmakelijk onderdeel van de woning. De garageboxen worden los van de woningen verkocht aan de bewoners van de woningen of derden. Doordat de buitenberging op het achterterrein staat kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw tuin. Ook biedt deze opzet de mogelijkheid voor een carport boven de parkeerplaats!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oldenzaal, Stad-S
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 317.500,- tot € 317.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldenzaal.

Aanmelden