D' Oale Bank

Oldenzaal - Oldenzaal
Actueel aanbod

€ 825,- p.m. tot € 1.075,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 102m2

Over dit project

WONEN OP EEN UNIEKE PLEK IN HARTJE OLDENZAAL IETS VOOR JOU?

Binnenkort opent hier D' Oale Bank weer zijn deuren maar dan voor z'n eerste bewoners! Deze ruim opgezette loft appartementen beschikken over alle luxe. Zo zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming, een PVC vloer en eigen parkeerplaats. De keuken beschikt over alle benodigde apparatuur en heeft een natuurstenen werkblad.

Op de begane grond bevinden zich vijf grondgebonden ruime functionele appartementen met twee slaapkamers en een buitenruimte, hiervoor hebben meerdere kandidaten zich ingeschreven en deze woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd.

Boven de grondgebonden appartementen liggen negen unieke loft appartementen met de woonfunctie op de eerste verdieping en de slaap,- en badruimte op de tweede verdieping. De ruimtes zijn met elkaar verbonden middels een trap en een vide. De bergingen en privé parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterkant van het complex. Deze loft appartementen zijn nog te huur en hiervoor kunt u zich vanaf heden inschrijven. De woningen zullen ongeveer begin december 2019 gereed zijn.

Voorwaarden voor huur “D'Oale Bank”:

- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 2 jaar;
- Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3,5 x de bruto maandhuur;
- Huurder wordt verplicht tot het doen stellen van een waarborgsom van 2 x de bruto maandhuur;

Het inkomen wordt getoetst door het volgende aan te leveren:

- Kopie van een geldig legitimatiebewijs volgens de huidige AVG regeling;
- Kopie van 3 meest recente loonstroken;
- Kopie salarisstorting overeenkomend met meest recente loonstroken;
- Kopie werkgeversverklaring;
- Verklaring huidige verhuurder/beheerder, eigenaar of hypotheekhouder;
- Kopie / screenshot BKR;
- In het geval van een koopwoning moet men een kopie van de eigendomsakte aanleveren of een getekende koopovereenkomst + hypotheekakte (hierop is de hoogte van de hypotheekschuld te zien).

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
D' Oale Bank
Start verhuur
2019 (4e kwartaal)
Huurwoningen
9
Huurprijs (p.m.)
€ 825,- tot € 1.075,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldenzaal.

Aanmelden