Oldenzaal, 't Balderijck fase 2

Oldenzaal
Actueel aanbod

€ 369.000,- tot € 369.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 113m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In fase 2 worden aan ‘de Wever’ in de wijk Stakenbeek 13 koopappartementen gerealiseerd. De appartementen variëren in gebruiksoppervlakte van ca. 80 m² tot ca. 115 m². Qua uiterlijk komt het gebouw overeen met het gebouw van de 12 appartementen aan de Bisschop Balderikstraat (fase 1), welke onlangs is opgeleverd. Een kleinschalig gebouw, luxe uitstraling en ruime balkons.

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin Op de 1e en 2e verdieping zijn 4 appartementen van 80m² gesitueerd en op de bovenste verdieping komen 3 royale appartementen tussen de 95 en de 115m², waarvan 1 met 2 balkons. De appartementen worden gasloos en erg energiezuinig gebouwd. Elk appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers, complete badkamer, separaat toilet, berging, een eigen warmtepomp en 6 zonnepanelen op het dak om energie om te wekken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oldenzaal, 't Balderijck fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 369.000,- tot € 369.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldenzaal.

Aanmelden