Maurits Veste Oldenzaal

Oldenzaal - Oldenzaal
Toekomstig aanbod

vanaf € 350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 m2

Over dit project

OVER DIT PROJECT
Het appartementencomplex Maurits Veste telt vier bouwlagen met zes appartementen op de begane grond, zes op de eerste verdieping, vijf op de tweede verdieping en drie penthouses waarvan twee met een eigen dakterras. De gasloze koopappartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 105m2 en worden duurzaam gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een royale living, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon/dakterras. De Maurits Veste ademt rust, ruimte en comfort. De appartementen zijn uitgerust met een videofoon. Zo kunt u zien wie er voor de deur staat, zonder dat u de deur hoeft te openen. En dat is niet alleen handig maar geeft ook een veilig gevoel.

LOCATIE
De Maurits Veste wordt gerealiseerd op één van de meest markante locaties van Oldenzaal, op de hoek Oliemolenstraat en Bentheimerstraat. Met de stilte van de natuur en het gezellige centrum van Oldenzaal op loopafstand is het wonen in de Maurits Veste een comfortabele beleving. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt is de Maurits Veste centraal gesitueerd in een natuurlijke omgeving.
Denk hierbij aan de gezellige café’s en restaurants op de Grote Markt, een uitgebreid aanbod aan winkels, supermarkten en natuurlijk “Oonzen Oalen Griezen”, en de Plechelmuskerk. Samen met de mooie plekjes zoals de natuurgebieden Tankenberg en Boerskotten, de Brandvijver en het glooiende landschap van de Engelse tuin beleeft u het unieke wooncomfort van de Maurits Veste.

Schrijf u nu in op www.mauritsveste.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maurits Veste Oldenzaal
Koopwoningen
20
Prijs vanaf
€ 350.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldenzaal.

Aanmelden